Певецът Джъстин Тимбърлейк води активни разговори със сър Елтън Джон да се превъплъти в образа му в нов биографичен филм.

Съпругът на музиканта Дейвид Фърниш потвърди, че е все по-вероятно звездата от "Социалната мрежа" да изиграе Елтън Джон на големия екран, но в момента се търси режисьор на лентата.

"Търсим режисьор. Важно е всички ние да споделяме една и съща визия. Елтън и Джъстин водят разговори по въпроса. Джъстин също казва, че трябва да се чувства удобно с режисьора и режисьорът трябва да се чувства удобно с Джъстин. Химията е наистина важна. Не бързаме с филма. Ще използваме времето, за да направим всичко, както трябва", сподели Фърниш пред сайта "E! News".

*Джъстин Тимбърлейк

Ако Тимбърлейк бъде официално избран за ролята, това няма да е първият път, в който той ще изиграе Елтън Джон. Певецът се превъплъти в неговия образ в музикалния видеоклип, режисиран от Дейвид ЛаШапел "This Train Don`t Stop Here Anymore"(вижте видео по-долу).

*Джъстин като Елтън в "This Train Don`t Stop Here Anymore"

Преди време самият Джон разкри, че филмът няма да е "нормална биография", а ще наподобява мюзикъла "Мулен Руж".

"Не искам това да е нормален биографичен филм, защото животът ми не беше такъв", сподели преди време сър Елтън, пише БГНЕС.

*Елтън и Дейвид (Снимка: Getty Images/ Guliver)