Джъстин Тимбърлейк стана татко за втори път! Новината бе потвърдена от самия него, като гордо заяви, че му се е родило още едно момченце. Още през юли в медиите гръмна благата вест, че Джесика Бийл е родила, но до този момент нито един от двамата не беше коментирал темата. Джъстин съобщи новината в шоуто на Елън де Дженерис, като дори издаде и името на новороденото - Файниъс. "Той е невероятен и изключително сладък. И никой вкъщи не спи вече", споделя Тимбърлейк в телевизионния ефир.

Певецът не можа да скрие и факта, че той, съпругата му и първородният му син са изключително щастливи и развълнувани от появата на новия член в семейството. По-големият, Сайлъс, който вече е батко е много радостен, че вече си има братче и помага в грижите за него. Припомняме ви, че точно 8 месеца, преди Джъстин и Джесика да станат родители за втори път, в медиите изтекоха скандални снимки, които едва не разрушиха звездното семейство. Тимбърлейк беше заснет как се забавлява с друга актриса, като на всичкото отгоре сватбената халка липсваше на ръката му.

Той и колежката му, с която по това време снимаха филм, изглеждаха много близки и нищо в поведението на Джъстин не издаваше, че очаква второ дете и е обвързан сериозно. Джъстин първоначално предпочете да запази мълчание по темата, но след няколко седмици се извини публично на Джесика, като поясни, че между него и актрисата, с която е бил заснет, няма нищо друго, освен приятелски чувства. За щастие, към днешна дата, семейство Тимбърлейк живее в мир и любов