Джъстин Тимбърлейк пя за Барак и Мишел Обама в Белия дом.

Певецът беше част от концерта In Performance, който президентът организира в чест на соул музиката, и се изяви в компанията на легенди на соула като Букър Т. Джоунс, Куин Латифа и Синди Лаупър. 32-годишната звезда изпълни за президентското семейство и частна публика в Източната стая на Белия дом във Вашингтон кавър на песента на Отис Рединг (Sittin` on) The Dock of the Bay.

Снощи беше десетият концерт In Performance в Белия дом, откакто президентът Обама встъпи в длъжност през 2009 г. Концертите отдават почит на богатата музикална история на Америка, като последният концерт беше съсредоточен върху соул музиката от юга. Обичайно сдържаният Обама клатеше глава, потропваше с крак и си припяваше текстовете на песните, съобщава в. "Вашингтон пост".

Обама разменил няколко думи с Джъстин и съпругата му Джесика Бийл, която го придружавала на събитието. Президентът обяви годежа на две двойки служители на Белия дом и ги призова да поискат сватбени съвети от Джъстин и Джесика, които се ожениха миналата година. "Джъстин, те си търсят певец за сватбата, само казвам", пошегувал се президентът, пише БГНЕС.