Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк и колежката му от филма "Friends With Benefits" Мила Кунис не се посвениха да се опипат на сцената на MTV Movie Awards 2011.

Двамата трябваше да връчат една от наградите, но преди това не пропуснаха да заявят каква е истината за отношенията си, пише bliasak.bg.

"Въпреки че с Мила играем в един и същи филм, ние никога не сме били гаджета", категоричен бе Джъстин.

"Ние сме като брат и сестра", допълни красивата брюнетка.  "Абсолютно. Имаме напълно платонична връзка и ето затова мога да правя така", отсече той и сграбчи гърдите на красивата брюнетка.

"Аз пък мога да правя така", не му остана длъжна тя и го хвана за достойнството, докато публиката се заливаше от смях.

След като аплодисментите и подвикванията заглъхнаха, Джъстин Тимбърлейк обяви с изтънял от хватката на Мила глас кои са номинираните в категорията за най-добър актьор.

Припомняме, че и тази година, както и миналата, абсолютен фаворит сред филмите беше "Здрач". Третата част от вампирската сага "Затъмнение" беше номинирана в 8 категории, от които получи 5 награди - за  "Най-добър филм", за "Най -добър актьор" (Робърт Патинсън), за  "Най -добра актриса" (Кристен Стюарт), за  "Най -хубава екранна целувка" и за "Най-добър екранен бой".

Отличието в категорията за най-добър екранен злодей взе актьорът Том Фелтън за участието си в "Хари Потър и Даровете на смъртта: Част 1".

В категорията "Спиращ дъха момент" победи музикалният филм "Никога не казвай никога", посветен на любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър.

Приза за най-добро комедийно изпълнение спечели Ема Стоун за играта си в "Лесна, а?". Рийз Уидърспуун пък си тръгна с престижната статуетка в категорията за любимка на поколенията.

Вижте фотогалерия:

Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис се опипаха на сцената на MTV Movie Awards 2011