Звездната двойка Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк посрещна второто си дете на бял свят. Щастливото събитие се е случило през изминалата седмицата, но новината бе разпространена със закъснение. Новороденото е момченце, името му все още не е известно. Джъстин и Джесика успяха да скрият прекрасната вест, че ще стават родители и все още не са потвърдили официално, че вече си имат второ момченце.

Двойката не е засичана извън дома им от март месец, а в последните публикации на певеца в Инстаграм, на които присъства любимата му, коремчето ѝ умишлено е скрито. В момента заедно с младото семейство, е майката на Джесика - Кимбърли, която помага в грижата за новия член на фамилията. Припомняме ви, че само преди 8 месеца Джъстин бе заснет как се забавлява в компанията на своя колежка в нощен бар.

Това предизвика слуховете, че връзката му с Джесика върви към своя край, но самият той реши да ѝ се извини публично няколко дни по-късно и заяви, че никога не би я наранил и я обича безкрайно. Певецът отрече между него и другата жена да се е случило, каквото и да било.