Джъстин Тимбърлейк пак върти старите си номера и през новата година.

Макар миналата есен да отрече информацията, че изневерява на дългогодишната си половинка, 28-годишната Джесика Бийл с актрисата Оливия Мън, Life & Style научи, че той все още поддържа контакт с Оливия.

Вътрешен човек разкри, че в почивката около Нова година звездата от сериала "Perfect Couples" показвала телефона си на няколко приятели.

"На него имаше няколко нови съобщения от Джъстин", твърди източникът - "Всичките бяха много скорошни, от последните седмици на декември."

*Джъстин и Джесика

И съвсем не са били невинни:

 "Един смс гласеше: "С връзката ми реално е приключено. Имаше и един: Мисля си за теб. Имаше и част от трети, нещо като "Не разбираш колко ми е трудно". Не прочетох целия смс, така че не знам как свършва изречението."

Представител на 29-годишния изпълнител отказа да коментира.

Относно Оливия, източникът споделя, че тя отговаря на съобщенията, но резервирано:

 "Много е поласкана, но не е глупава. Тя не очаква да се стигне до нещо сериозно, макар че би се радвала ако стане така!"

*Оливия Мън (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Припомняме:

Преди няколко месеца имаше слух, че Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Джесика Бийл с Оливия Мън по време на "гореща тридневна секс почивка", след като двамата се срещнали на събитие, организирано от MySpace по повод филма "Социалната мрежа".

Тогава представител на звездата отрече новината

Миналата година Джесика описа връзката си с Тимбърлейк като "най-ценното нещо в живота ми". Двамата са заедно от повече от 4 години.

*Оливия Мън, Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл

Вижте видео: