След като Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално се разделиха миналия месец, сега стана ясна и причината за разрива в отношенията им.

Оказва се, че 46-годишният Теру е прекратил брака си с две години по-голямата от него актриса от "Приятели "заради 25-годишна дама, по която е луд, разкриват от "Дейли мейл".

Момичето се казва Петра Колинс и е част от нюйоркските арт среди. Именно там се запознават и двамата с Теру. Все още не е ясно дали срещата между младата къдрокоска, изявяваща се като човек на изкуството, и Джъстин е случайна, или ги е запознал общ приятел.

Ясно е обаче, че двамата се носят на крилата на любовта. Те дори бяха забелязани на романтична вечеря, пишат от "Дейли мейл". Явно Теру не се притеснява от възрастовата разлика и няма намерение да държи новата си изгора в тайна. Това ясно пролича и от кадър, който той качи в профила си в Instagram. Снимката е отпреди няколко седмици и на нея звездата е с младата Петра. Към онзи момент Джъстин и Джен все още не бяха обявили публично раздялата си, но това не попречи на актьора и продуцент да сподели фотоса в социалната мрежа и дори да тагне новата си тръпка.

Текст: Woman.bg