Ед Шийрън се е оженил за приятелката си Чери Сийборн, с която се познава още от гимназията в Съфолк и с която са заедно от 3 години. 27-годишният певец призна за сватбата, като просто не я отрече, попитан от журналист от "Аксес Холивуд". Ед и Чери се сгодиха в последния ден на 2017 година. Тогава той обяви новината в инстаграм, публикувайки снимка, на която целува годеницата си, с текст: „Взех си годеница преди Нова година, много сме влюбени и щастливи, а и нашите котки също са доволни.” Сега, очевидно, котките им ще са още по-доволни, пише eva.bg.

Рижият англичанин, който е спечелил почти всички награди в музикалния бизнес през последните години, по принцип държи личния си живот настрани от публичността. Той има лош опит с реакции на фенове и дори напусна акаунта си в туитър, след като беше буквално удавен в злобни коментари след участието си на фестивала в Гластънбъри през 2017.

Чери Сийборн е молекулярен биолог по образование, сега е на висока позиция като бизнес консултант в „Делойт“. На нея бяха посветени два от най-големите хитове на Ед - Shape of You и Perfect.