Певецът Ед Шийрън, който наскоро заяви, че си взема почивка от светлините на прожекторите, реши да се завърне към детството по време на коледните празници.

24-годишната звезда похарчи 2 000 паунда в магазин за детски играчки, като изненада в случая не е сумата, а фактът, че играчките бяха за него. Той си купил пластмасов пистолет, ролкови кънки и пиратски кораб, защото имал нужда да компенсира за всички онези пъти, в които родителите му забранявали играчки и лакомства като дете.



„Както всяко дете, което има добри родители, на мен също не ми позволяваха много неща. Затова отидох в Toys R Us и просто похарчих две хиляди за това, което исках да имам като малък. Не ми позволяваха да имам пиратски кораб, затова сега си взех един. Не можех да имам скутер, затова си купих. Взех си още кънки, йо-йо, обувки с колела и куп други неща. Повечето все още не съм използвал. Но беше един от онези моменти, когато вече знаеш, че ти е позволено и затова си купих всичко“, разкри в интервю певецът.

Трябва да признаем, че идеята не е лоша. Никога не е късно да зарадваме себе си с играчката, за която като дете сме мечтали, но така и не сме могли да имаме.

Източник: eva.bg, Сн.: Getty Images/Guliver