Остават броени дни до гостуването на един от най-популярните рап изпълнители на световната сцена - Nana, в столичния клуб Jim Beam.

На 26 май, сряда, феновете на хип-хоп музиката, ще имат възможността да видят и чуят на живо известният изпълнител и диджей, прочул се в близкото минало с хитовите парчета – „Lonely” и „Remember the time”.

Звездата пристига у нас по покана на продуцента и промоутър Steve Maurice , които работи с имена като Jay-Z, Chris Brown, Usher, Lil Wayne, Rihanna, Stevie Wonder, Whitney Houston, Mariah Carey, Beyonce, Q-pid!.

Заради извънредния интерес към Nana, от управата на столичния клуб Jim Beam, информираха, че е добре да се направят предварителни резервации.

Nana ‘Darkman’ Abrokwa е роден в Гана. Той е един от най-известните немски рап изпълнители, като популярността му идва в края на 90-те години на миналия век с албумите „NANA – The Album" (1997) и „Father" (1998). Носител е на множество награди, като албумите му са продадени в милиони копия. Стилът му се определя като евро-рап, а текстовете на песните му са със социална насоченост.

Песента му „Lonely” се превръща в тотален хит и е истински прецедент - в продължение на няколко седмици оглавява всички европейски музикални класации.