След като стана ясно, че Пийт Дохърти продава картина нарисувана с кръвта на Ейми Уайнхаус и ето че днес отново се говори за починалата през юли миналата година певица.

Според изявления на продуцента Марк Ронсън британската соул певица гледала с лошо око зараждащия се успех на красивата си колежка Адел.

Много хора по целия свят все още са неутешими от кончината на талантливата Ейми Уайнхаус. Британската звезда бе открита мъртва в леглото в лондонското си жилище от бодигарда си. От години тя се опитваше да се откаже от зависимостта си към алкохола и наркотиците. И въпреки, че Ейми се радваше на безпрецедентен успех, тя е била ужасена от неоспоримия успех на Адел.

Според информации публикувани в сайта OMG!, Ейми Уайнхаус завиждала и ревнувала изпълнителката на "Someone Like You". Продуцентът и приятел на Ейми Марк Ронсън разказва, че певицата била бясна. "Ние поговорихме малко за това. Но малкото време, с което разполагахме беше напрегнато. Тя не беше в добро настроение. Един Бог знае, защо беше сърдита. Струва ми се, че феноменът Адел ужасяваше Ейми. Тя я обичаше, но нейният успех я вбесяваше, караше я да се съревновава, да бъде безмилостна" обяснява той.

Така или иначе талантливата Адел жъне успехи. Преди няколко седмици нейният албум "21" надхвърли по продажби и един от най-известния албум на Майкъл Джексън във Великобритания. Тя продаде над 4 млн. екземпляра, или с 500 повече от "Трилър" на Джексън, пише БГНЕС.