Пиар агентът и бивша водеща Ива Екимова вдига тайна сватба в Америка.

Изпатила си от медийното внимание у нас, Ива е категорична, че ще се венчае за любимия си Петрозар извън границите на родината.

"Сватбата ми ще е в чужбина, защото не искам много да се шуми около нея. Няма да разкрия кога точно ще бъде. Има неща, които трябва да се пазят в тайна" - сподели Екимова пред "България Днес".



Блондинката вече е избрала булчинската си рокля, която е от колекцията на известен американски бранд. Въпросните сватбени рокли, съхранили духа и блясъка на Холивуд, вече са изложени в бутик в столичен мол, а на изисканото ревю, на което бяха представени за първи път, водеща бе самата Екимова.

Именно тогава пиарката е избрала булчинската си одежда. След края на събитието Ива за първи път призна, че ще мине под венчило, и намекна, че щом това ще е в американска рокля от линията, значи церемонията трябва да се случи в Америка.

С решението си да сключи брак за дългогодишната си половинка бившата водеща ще загърби вдовишкото родово проклятие, което се предполага, че тегне над семейството й. Преди седем години съпругът на пиарката - обичаният изпълнител Дими от група "Сленг", почина при катастрофа с мотор.

Екимова е втора братовчедка на 35-годишната моделка Роси Черногорова, чийто съпруг Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян публично преди няколко месеца пред луксозната си кооперация в Пловдив.



"Не вярвам в това проклятие и не искам да говоря за него. Вярвам само в хубавото бъдеще и знам, че то ме очаква" - категорична е Ива.

Бившата водеща многократно е твърдяла в свои интервюта, че най-много от всичко иска да роди дете на любимия си Петрозар, но никога не е говорила за брак с него. Ето защо новината за сватбата изненада много от близките на блондинката.

"Първо сватба, а после и бебе. Всичко както си му е редът" - щастливо разкрива плановете си тя.