Между Ива Екимова и Венета Райкова войната не стихва.

Двете не се дишат поради факта, че водещата на „Горещо” прелъстила приживе покойния съпруг на Ива - Дими от “Сленг”.

Именно тази стара рана предизвикала острия коментар на Екимова във Facebook, последван от скандално интервю пред в. "ШОУ".

Скандалната водеща Венета Райкова отказа да влезе в словесен двубой с бившата си колежка Ива Екимова, която преди дни я нарече “селска пръчка”.

“Твърде много хора започнаха да се катерят по Венета и заради това тя няма да прави повече коментари, за да не ги насърчава”, заяви пиарът й, пише blitz.bg.

*Дими (Снимка: Bulphoto)

Ива Екимова също не пожела да конкретизира причината за конфликта си с водещата:

“Каквото и да е имало помежду ни, е в миналото. Желая на нея и семейството й много късмет, любов и щастие. Избликът ми беше моментен и не съжалявам”, каза Ива Екимова.

Вдовицата, която в момента се изявява като PR експерт, преди дни изказа възмущението си от поведението на Райкова в “Съпругите” по Нова телевизия, когато тя се скара с жената на спортния журналист Крум Савов - Мая.

Ива хвърли бомба и относно отношенията на Венета, Крум и Мая.

“Те не са просто колеги, а и приятели, доколкото знам. Един ден даже няма да са колеги. Вероятно Венета няма да е там, където е сега. Същото се отнася за Мая и Крум. Тогава струва ли си цената на един рейтинг, съвестта на журналиста и горчивия вкус от раздухания скандал? Освен че сме журналисти, пиари, водещи и други, ние сме преди всичко хора! Там горе има Един, който вижда всичките ни дела”, заяви Екимова.

*Венета Райкова

Заглавна снимка: Bulphoto