Композиторите Борислав Миланов и Себастиан Арман, които работят с британската звезда Леона Луис, са направили песен за нашето момиче Поли Генова.

Поли е една от основните претендентки за миналогодишния конкурс „Евровизия“. Композиторите работят във Виена.

Освен за Леона Луис двамата имат песни и за германската евроденсгрупа Cascada, чиято вокалистка е телевизионната водеща с британо-немски произход Натали Хорлър.

Парчето, което е направено за Поли Генова, се казва „Едва ли“. Това е хит с лятно звучене и вече катери родните чартове. Песента е внимателно избрана от самата Поли и нейния продуцент Рози Караславова, която всъщност осъществява връзката с Борислав и Себастиан. Разбира се, те настояват да се срещнат с нашенката.

Следва едно кратко музикално препитване в студиото във Виена. Удивени от това, което чуват, те отсичат, че ще работят с българката. Текстът на „Едва ли” е в съавторство между Борислав Миланов и самата Поли Генова. Композицията е закачлива препратка към актуалната напоследък тема за материалните неща, вълнуваща доста творци. Песента е вид на предизвикателство и учи как младите дами да бъдат силни и да не се поддават на изкушенията на деня.