Вчера феновете и зрителите на „Под прикритие” в пряко предаване по БНТ1 видяха актьорите и целия екип от втория сезон на сериала.

Към добре познатите от първи сезон герои Джаро, Мартин, Попов, Иво, Косъма, Куката се включват и новите персонажи на Христо Мутафчиев, Чочо Попйорданов, Теодора Духовникова и Георги Стайков.

Продуцентът Димитър Митовски сподели радостта си от успеха на продукцията:

"Много съм щастлив, много се радвам... Нещата са прости, когато се направят, по начин, по който се правят в целия свят - с професионализъм и със знание за това как трябва да бъдат поставени, явно могат да се случат."

Програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова допълни, че "Под прикритие" е едно от десетте топ заглавия представени в каталога на Американския филмов пазар, който включва филмите, номинирани за „Оскар”, както и заглавия, които имат потенциала да влязат в специалната селекция на Филмовата академия.

"Ние сме малка продуцентска компания, малка страна, направили сме един локален продукт, но той е в световен стандарт", каза още Шишманова.

"Под прикритие" може да се похвали с успехи зад океана. Президента на New Films - Нисим Хейзън е един от феновете на сериала. Зад гърба му са едни от най-успешните холивудски продукции като "21 грама" и "Часовете". В интервю за живото студио вчера Хейзън се зарече да превърне "Под прикритие" в голям световен хит.

Снимките текат вече месец и екипът обещава много екшън и неочаквани обрати. И сега новите епизоди - 12 на брой, ще се излъчват всяка неделя точно в 21.00 часа след централната емисия на "По света и у нас".

Старта на „Под прикритие 2” е в неделя, 20 ноември от 21.00 ч. по БНТ1.