Да ти бъда корона” е новият видеоклип на Джена, който вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial. Певицата определено успя да изненада меломаните със своето ново музикално предложение. Свежата мелодия е красиво продължение на хитовата серия – “Коя” и дуета с Преслава “Тук жена му пази”. Пет месеца след своето завръщане на музикалната сцена след раждането на сина си, Джена продължава да е заредена с много творческа енергия и третата й песен вече е факт. По всичко изглежда, че “Да ти бъда корона” ще атакува върховете на музикалните класации, ако се съди по оценката на почитателите на поп-фолка, броени минути след премиерата:

“Джена се завръща ударно! Браво!”, “Не очаквах да пусне песен точно сега, но честно казано, се радвам, защото песента ми харесва страшно много.”

“Всички песни на Джена, които почват с “Да” са хитове – “Да те бях ранила”, “Да се влюбя, не допускам”, “Да ти се доказвам”... Много хубав текст и звучене на новата песен, и както винаги тя е много хубава. Разби ги и този път! Раждането ти се отрази много добре и бързо започна да се изкачваш към върха с бясна скорост! Обичам те!”

Музиката и аранжиментът на “Да ти бъда корона” са на Йорданчо Василковски - Оцко, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Ивайло Спасов, който е заложил на ефектни кадри и динамичен монтаж. Останалият екип, с който звездата на телевизия “Планета” работи по своя проект е в състав: Стоян Апостолов – стил, Методи Шопов – грим и Николай Стоянов – коса. В лентата с оригинални хореографии се включват и две момичета от балет “Fame”. Джена сменя няколко визии в “Да ти бъда корона” като акцент са красивите рокли на известната дизайнерка Пембе Кенан. Изпълнителката сподели, че по време на снимките на видеоклипа е успяла да реализира и ексклузивна фотосесия с Теди Грозданов, пише planeta.tv