Безспорно най-коментираното предаване този телевизионен сезон е "Маскираният певец" и неговите тайнствени образи. Броени часове преди големия финал HotNews се добра до 100% достоверна информация, свързана с един от най-мистичните участници. До днес упорито се налагаше мнението, че в костюма на Розата се е превъплатила популярната ни рок певица Роберта, но колкото и масово да е това твърдение, уви няма нищо вярно в него.

Продуцентите на шоуто всъщност крият най-сериозния си коз в този образ и най-вероятно това е очакваният победител, защото едва ли сте предполагали, че с такъв музикален талант и безспорно силен глас може да се похвали актрисата Александра Сърчаджиева. Да, тя е Розата в "Маскираният певец", колкото и невероятно да ви звучи и това ще стане ясно в съботното финално издание на продукцията. Водещата умело прикри изявата си и дори тези дни замаза очите на приятелите си, споделяйки снимки от ваканцията си в Рим. В италианската столица беше за няколко дни с дъщеря си София.

Вторият въпросителен - Кой се крие в костюма на Гарвана?Най-честите предположения с пернатото, обвързваха с шоуто Лейди Би, Тита, Жана Бергендорф... Верният отговор обаче е младата певица от "Х Фактор" Виктория Георгиева, която както вече е известно ще представи България на световния финал на "Евровизия" в Холандия.

Третият финалист - Пчелата пък е Маги Джанаварова, която нашумя преди години от друг музикален формат - "Мюзик Айдъл".