Днес певицата Тони Димитрoва влезе в ролята на водеща в предаването "Споделено с..." по TV7, за да интервюира екс водещата на предаването ''Съпругите'' по Нова ТВ и екс половинка на Иван Христов Вихра.

Брюнетката носеше булчинската си рокля, дело на София Борисова, с която се омъжи за Иван през 2010-та година в Крапец. Тя се зарече втори път да не прави грешката да минава под венчило.

За избора си на тоалет Вихра сподели, че е решила да дойде и да разкаже личната си история в бялата рокля, защото в нея се е чувствала много щастлива в онзи специален ден. От предаването излъчиха видео от сватбата им, а гледайки кадрите Вихра сподели, че за нея емоциите вече се отшумели: „Може би преди година нямаше да мога да ги гледам, но сега вече мога да продължа напред."

На въпрос дали съжалява, че са се оженили Вихра отговори: "Аз съм била с този човек 9 години и през цялото това време съм го обичала и нямаше да се съглася да се омъжа за него, ако не го обичах."

"Кога си отиде любовта?", попита Тони Димитрова.

"Моята любов си отиде след предателството, а неговата явно след като е срещнал другата жена." Брюнетката призна, че сама е разбрала за измамата, но никога не е ровила в телефона на Иван и не му е правила проверки.

Тя философски разсъждава, че няма как да накараш някого да те обича, но ако Иван е бил истински "мъжкар" е трябвало да отиде при нея и да й обясни ситуацията. А той не го направил - просто се изнесъл от вкъщи: "Един ден каза „Аз не те обичам”, стана и си излезе”. Вихра сподели още, че преди време го е питала дали има друга жена, но Иван се обиждал на въпросите й и я упреквал, че му няма доверие.

По думите й авантюрата му с Ирина Сарачинова започнала януари, а когато се изнесъл, Иван отишъл да живее при сестра си.

"Никога не сме се карали, аз съм много отстъпчив човек и влизам в положението на другия. Иван сам знае, че съм му прощавала много неща, той не е лесен характер. За 9 години израснахме заедно, аз се събрах с него когато той беше никой, не беше продуцент или водещ, дори аз бях водеща в национална телевизия в предаването „Силует”, а той работеше в кабеларка."

На въпрос как е усетила, че й изневерява, тя каза: „Всяка жена го усеща по кожата си, аз бях сигурна, че има друга жена. Интимният ни живот вървеше прекрасно, поне за мен. Самият факт, че той купи съседния апартамент до нас, за да разширим дома си и да имаме още едно дете, означава, че е имал чувства. Твърдеше че ме обича, прекарахме прекрасна Коледа...Всичко се случи много рязко. Имам чувството, че в един момент в неговото тяло влезе друга душа, това беше един човек, който не познавам..."

На въпрос дали се е опитала да го спре да си тръгне, Вихра каза, че той постепенно се е отчуждил от нея и й е казал, че иска време и да поживее сам.

"Инициативата да се оженим беше негова, по никакъв начин не съм си представяла, че ще се случи. Тогава вървеше едно риалити, на което Иван и Андрей бяха водещи. Екипът на предаването ми каза, че Иван с вълнение е избирал пръстена ми... Донесе ми го на Кавала, беше много романтично. Даде го на дъщеря ми Ава и я прати да ме попита дали искам да се омъжа за него, а аз й отвърнах „Питай го, мамо, дали не избързваме.”

По думите й е била уплашена, че може да й се случи същото, което се случи с Даниела и Андрей, но Иван я е уверил, че това никога не може да стане.

Относно старото име на предаването "Съпругите", а именно "Отчаяните съпруги", Вихра каза, че е чела много езотерична литература и според нея й е донесло нещастие.

На въпрос как е казала на Ава за раздялата, брюнетката сподели:

"Когато Иван си тръгна, казах на дъщеря ни, че той е на работа". Август месец Вихра решила да й признае истината, като й казала в прав текст: „Мамо, тати има ново семейство, нова жена, но винаги ще те обича." И допълни: "И това е така. Иван много я обича и се грижи за нея, великолепен баща е."

За приятелствата си Вихра разказа:

"След като ми се случиха тези неща, много хора свалиха маските и видях кои са хората които ме обичат и ме ценят и кои са, както аз ги наричам „антуража на Иван”.

Последва интервю с нейната най-добра приятелка Нели Николова. Тя сподели, че Иван е имал тежко пиянство, но Вихра е била негов "баланс" и винаги е знаела какво ще последва след поредната чашка. Според нея Иван по принцип бил много забавен и смешен, но само чашка след това ставал друг човек – като тазманийски дявол и нямало човек който да го укроти. Когато пиел не бил той, ставал агресивен, ритал, бутал, без значение кой е на пътя му.

След предателството на Иван, Вихра отслабнала много и започнала да пуши. Според Нели, Вихра е много силен човек, защото е продължила да работи с Иван и любовницата му, дори след като е разбрала за връзката им. Тя се разплака, което накара и Вихра да се разчувства. След като очите й се насълзиха, Тони й запя част от песента си "Съмва се": „Няма, няма да плача, дълго, безутешно – от нас си тръгна, тръгна любовта…"

Вихра се успокои и сподели, че в пиянството си само тя е можела да укроти Иван. Приятелите му са я викали да го прибира, а тя му е казвала: „Иване, броя до 3, ставай!” и Иван ставал и си тръгвал.

Брюнетката каза, че се е решила да сподели историята си в студиото на "Споделено с...", на което ще е водеща занапред, за да може после и другите хора да се чувстват спокойни и да споделят с нея.

Вихра сподели още, че е усетила промяна в поведението на Ирина и така е достигнала до истината, че тя е новата жена до Иван. Наскоро дори си спомнила случай, в който си е говорила с жените в офиса за дългите връзки и дали човек може да срещне половинката на живота си - сродната си душа. Вихра заявила, че твърдо вярва – а пример са майка й и баща й, които са се срещнали в 9-ти клас и досега са заедно. Ирина обаче, непременно искала да я обори, като в един момент й казала: „Ще видим тази работа, Вихра!”.

Майката на Вихра Стела също се включи в предаването, като във видеоматериал сподели, че е научила твърде късно за проблемите им и се ядосвала на Вихра, че се е оставила Иван да я убеди да мълчи толкова време. Тя каза, че Ава много обича баща си и е много мъчно. "Сърцата ни са свободни от омраза и сме му простили", каза Стела за Иван. За Ирина коментира, че усеща много фалш в поведението й и даде съвет на дъщеря си винаги да си остане искрена. Вихра добави, че поддържа добри отношения със свекъра и свекървата си.

Очи в очи Вихра никога не е заставала с Ирина, след като е разбрала за предателството на съпруга си. Тя каза, че дори я уважава, защото е направила избор в живота си и е имала силата да стои зад решението си, като заради този избор самата Ирина е отнесла много критики. Дори на снимачната площадка двете не се били срещали лице в лице. Вихра заяви, че не е усетила екипа да се разделя на отбори, но верните й приятели като редактора Жоро Игнатов я подкрепили. „Ако някога отново се омъжа, ще е за Жоро Игнатов”, добави на шега Вихра.

"Разводът започна с фалстарт", разказа още брюнетката. Иван й изпратил молбата по куриер, но в нея било вписано бащиното й име и трябвало документите да се изготвят наново. Едно от условията които Вихра има е, Ава да не ходи в дома, където живеят Иван и Ирина, докато не порасне достатъчно. Тя се опасявала, че Ирина може да я манипулира.

„Имаш ли джиджи-биджи с режисьора Милан Кузов?”, попита я директно Тони, а Вихра отговори само, че й е много близък и много й е помагал: "Той ме хвана и ме научи как се държи микрофон, как се задават въпроси, даде ми базата от знания да бъда водеща. Бил ми е опора в трудни моменти."

За в бъдеще Вихра си пожелава да мине на друг етап в кариерата си, и е щастлива от това което й се случва в момента. А именно да бъде новата водеща на предаването „Споделено с...”. Тони й даде съвет: „Най-добрата ръка за помощ която някога ще получиш, се намира в края на китката ти."

След изповедта си Вихра стана и помоли Тони ритуално да свалят сватбената й рокля: „Трябва да оставя миналото си”, каза Вихра, след което за радост на мъжете остана топлес - облечена само в клин.