След дългогодишната си връзка с ММА боецът Георги Валентинов, Златка Райкова най-после получи предложение за сватба от любимия си. Това се случи именно тази вечер в "Като две капки вода", а Hotnews.bg съобщи първи за събитието преди  то да стане факт. 

Идеята за тв годежа е на продуцента на шоуто за имитации Магърдич Халваджиян. По подобие на сценарните договорки във "ВИП Брадър" и той е решил да трупа пиар дивиденти на подобни нагласени случки в музикалното риалити. Специално за случая от Испания бе пристигнал бащата на Злати, който даде бъдещата булка на Георги без много чудене. Майката на плеймейтката е станала свидетел на случилото се по телевизора, защото работи в Ирландия.   

Райкова трябваше да имитира Мадона в хита "Като девица" и за случая бе облечена в бяла рокля, точно като булчинска. От публиката излезе гаджето й Георги, който падна на колене и й подаде красива кутийка с пръстен, а Райкова бързо каза "да" на предложението.    

Златка и Георги са заедно от няколко години и досега не са предприемали такава голяма крачка. Очевидно обаче за рейтинг са готови на всичко, коментират в средите.

"С тези тв годежи зрителя няма какво да бъде изненадан. Продуцентите да сменят плочата, моля!", обсъждат похватите на Магърдич Халваджиян.