Когато малкото останали фенове на Черната Златка прочели заричането и пред медиите да напусне страната си, защото елитът тук не струвал, реагирали по начин, който ще затвърди решението на Златка Димитрова да се изнесе от България.

 Едни от тях се питат какво ли знае тя за елита и въобще имала ли е правото и мястото сред звездите, талантите и интелигенцията на България, та да ги подлага на критика. Освен това се питат какво я прави толкова елитарна, та се дистанцира от пороците на „набедения” според нея хайлайф. Но момичето си има и лични проблеми, не се очертава брак с нейния юначага, така че настроенията й са обясними.

Друг пък форумец коментира новите ищахи на Златка, като казвa, че наистина бил подочул, че малко сме дръпнали с износа, но после разбрал, че става въпрос за жени, които са се събличали толкова, че няма какво повече да покажат.



По същото време и Софи Маринова, която е в някаква черна дупка по причина лични драми с неопитен млад любовник и застой в кариерата, заявява твърдо, че се изнася навън. Ще търси богат чужденец, защото в България вече е вече някак си невървежна, пише kluki.bg.