Екстра Нина заяви категоричното си завръщане на родна сцена с албума “Белязани с любов”, в който е включила част от емблематичните си хитове, излизали през годините.

Новият албум е 15 в кариерата на звездата и е побрал 15 заглавия, създадени в период от близо 18 години. Песните от “Белязани с любов” са издавани в албумите: “Вечна измама”, “The Best ballads”, “Деветият елемент”, “Позволи ми”, “От тук започва любовта”, “The Best - Любовница”, “Мъжко момиче”. Любопитен факт е, че с музикална компания “Пайнер”, Екстра Нина е издала 170 песни досега. Последната й песен “Няма скука” е записана през лятото на 2015 година и е с участието на младия турски изпълнител Адил. Песента “Молитва”, която е част от новия албум и е създадена от Орхан Мурад, също за първи път се издава от “Пайнер”. Почитателите на Екстра Нина са категорични, че най-впечатляващото при нея е завладяващата сила на чувствата, които влага в изпълненията си - особено при баладите, които звучат един път нежно, друг път еротично дори агресивно.



Екстра Нина започва съвместна работа с музикална компания “Пайнер” преди 18 години, като още през първата година на това сътрудничеството издава албумите “Вечна измама” и компилацията от нежни балади - “The best ballads”. Година по-късно тя поднася поредния си експеримент с албума “Бяла Калина”, в който съчетава традициите на българския фолклор и модерни денс аранжименти. Новаторския дух на певицата я тласка към нови музикални идеи и експерименти, довели до създаването на новаторски албум с етно музика “Деветият елемент”. В този период Екстра Нина реализира и няколко много успешни съвместни проекти със сръбската звезда Бобан Здравкович. След това Екстра Нина продължава развитието си с различни музикални компании. В последните години пее основно в Турция. От няколко месеца Екстра Нина продължи кариерата си и в България, отново като изпълнител на музикална компания “Пайнер”, като най-категоричното доказателство за присъствието и на родната музикална сцена е новият самостоятелен албум “Белязани с любов”, който вече е на музикалния пазар.

Източник и сн.: Planeta.tv