Според Екстрийм неговата бивша половинка на сцената има стар, малък и не особено атрактивен репeртоар пред публиката си.

"Тя не прави нови песни. Не може цял живот да пееш "Камъните падат''. А на мен основното ми занятие не е да пея, аз съм ресторантьор.'' Така той обяснява пред нежеланието си да покани Сашка да пее в заведението му навръх Нова Година, за което дупнишката мадона му се обижда жестоко.

"Иначе искаше да й дам 500 лв за участието й, което не беше проблем. Давал съм и ги всяка седмица."

Екстрийм разказва че за последния й клип се изръсил с 12 хиляди лева.

"Купувал съм и рокли, обувки, телефон, какво ли не. За рождения й ден й подарих една дълга ефектна роля, която струваше 2 хиляди лева.". Той допълва, че опитите му да промени кичозния стил на обличане на Сашка остават неуспешни, защото според него "това при нея е манталитет".

Смята, че Сашка има природни дадености - хубави крака, естествени гърди, но всичко това според него иска поддържане. "За нея единствената козметика е обезкосмяването. Сложи там малко грим на лицето, мацни точката между веждите и това е. А претендира, че я харесват млади момчета.''

Екстрийм обяснява, че Сашка иска да спи с него, но той постоянно й отказва.

"Не искам да спя с нея. И съм й го казвал. Оня ден ми писала sмs: Ела при мен в Ресилово, искам да те прегърна." Той описва Васева като лицемерна жена: "Един ден е монахиня, един ден е проститутка. Сашка е лицемерна в отношенията си между хората, търси само изгодата. Няма никакви приятели. Бракът й с Христо е формален от години- крепи се на децата.''

Бившият сценичен партньор на Сашка разказва, че съдружието им в неговата кръчма е било само PR. "В една от телевизиите пък измисли да кажа, че съм се сгодил за барманката си Николета. Все ги мъдри някакви. Нищо лошо ако ползваше сценарните си заложби в интригите си".

Екстрийм е категоричен, че не е спал със Сашка: "Виждали са ни да се целуваме, да си пускаме езици, но това са само закачки. Аз не харесвам жени, а тя не приема хомосексуализма, дори е агресивна към гейовете".