Още по-сериозно трябва да се погледне на нещата, ако се вземе предвид и собственото признание на скандалното миньонче, че за първи път в живота си е направила татус на мъж. Това е рождената дата на новия й любим, милионерския наследник – Християн Гущеров.

Цифрата е изписана на сладкото й малко краче в шикозната сива чепичка, с всичко римски цифри, което си е екстравагантност отвсякъде. Иначе сандалестата обувка е така изрязана, че ясно личи новият татус, увековечил благоговейната дата на раждането на любимия, пише kliuki.bg.



Иначе и датата на Марииния рожден ден – 13-ти, също е изписана с римски цифри само че на китката на ръката на певицата. Тя не е никак суеверна и намира фаталната дата за късметлийска. А числото 13 й е любимото.

На рождения си ден тази година, петък 13-ти тя направи промоция на новия си албум, като награби Гущеров младши и двамата се разцелуваха откровено за изумление на всички. Освен това Мария му подари като на много специален човек и първото копие на новоиздадения си диск.