На 10 март рожден ден празнува Нелина, която тази година избра да го посрещне зад граница.

Почитателите на певицата знаят, че тя е запалена пътешественичка и не пропуска възможност да си подари невероятната емоция от опознаването на непознати далечни страни. Освен в Европа, тя е била в Северна Америка, Африка, но за първи път е в Азия за рождения си ден. Както вече Ви информирахме, първата спирка от нейното екзотично пътешествие бе Катар, където тя отбеляза Празника на жената.

В момента певицата е в Тайланд и искрено се забавлява със своите приятелки. Те вече успяха да се повозят на величествените слонове и да се посмеят с малките сладки маймунки. Приключенията за веселата компания продължават с пълна сила, а ние чакаме снимки, за да ви направим съпрачастни с най-интересните моменти. На рождения си ден Нелина не е забравена от многобройните си почитатели, които вече я обсипват с хубави пожелания за празника, макар и далече от Родината.

Към честитките за рождения ден на Нелина се присъединяваме и ние, музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, с пожелание за здраве, незабравими пътешествия и още много хубави песни!