26-годишната актриса Елен Колева и 52-годишният бизнесмен Александър Найденов имат връзка от 2 години, живеят заедно от 6 месеца и гледат в бъдещето на дълги светлини.

Двамата признаха в откровено интервю за сп. Ева кои са нещата, които ги свързват, както и за "проблемните зони" във връзката им.

"Мога да кажа, че в първия момент, в който го видях, той ме привлече физически. Много хора казват, че съм с него заради парите му. А всъщност когато започна всичко, аз снимах в „Забранена любов“ и си изкарвах доста добри пари, напълно ми стигаха, за да се издържам сама. Но той просто е готин мъж. Привлича ме сексуално, интелектуално, всякак. Истина е и че ме дразни много, но това е част от привличането" - казва Елен.

Двамата се опитват да не се влияят от писанията по техен адрес.

"Аз съм се поставяла на мястото на жена му. Кой ми гарантира, че няма да се случи същото и с мен?! Нали казват: Не се гради щастие върху чуждо нещастие. Повечето медии ме изкараха жена, която ходи и има някаква огромна власт и руши семейства. Никой не засегна темата къде е решението на мъжа в цялата работа. Нали мъжът е този, който избира, нали той ме потърси. Как аз ще разваля нечие семейство, ако то е стабилно?" - чуди се актрисата.

"Нали сте наясно каква е външната гледна точка? Той е богатият, солиден мъж с положение и т. н., а тя – красивата млада актриса. Клишето е налице. Елена наистина е много млада, но е моногамна. Аз пък никога не съм бил от мъжете тип „цветарка”. Избрах нея, защото ми хареса. Защото е подчертано интелигентна" - коментира любимият й пред EVA.bg

Александър признава, че е болезнено ревнив. "Аз съм много труден характер. Подчертано краен съм, когато става дума за необяснимо или необяснено ми мъжко присъствие независимо в какъв контекст. А пък по отношение на евентуален ангажимент, свързан с интимни сцени – във филм или постановка – съм абсолютно краен и безкоментарен. Имаше такива: „Тя трябва да се съблече чисто гола.” И аз казвам: „Дотук”.

"Александър искаше и винаги е искал емоционална и сексуална вярност и абсолютно отдаване. Отговорих му, че за мен това не е проблем, защото по принцип съм моногамна и не страдам от тази съвременна болест – страх от обвързване " - споделя Елен Колева.

Александър Найденов е категоричен: "Мога да имам всяка жена, но избрах нея! Елена порасна с 10 години за тези две, в които сме заедно. Аз, естествено, като живея с млада жена, се чувствам значително по- млад."

сн.: Енчо Найденов за сп. Ева