Елен Колева за пръв път заговори открито за връзката си с Александър и то по повод предаването „Денсинг старс“.

Още първия петък тя бе на елиминации, след това се изстреля на върха на класацията, а после пак падна на дъното. В четвъртия лайф пак танцува страхотно и получи овации от журито.

"Няма нищо ненормално в това. Целият ми живот е като кардиограма – нагоре-надолу. Качвам се на върха и тъкмо започвам да си мисля, че вече всичко се е подредило и изведнъж се сгромолясвам на земята. После си казвам – никога вече няма да мога да се изправя и хоп – някой ме изстрелва на върха, или самата аз се самоизстрелвам. Ужасно е, когато си дал на някого цялата си любов, когато си се посветил изцяло на него, жертвайки себе си, изведнъж да ти забие нож в гърба. И то ей така. Без причина. Да те изхвърли на пътя, все едно те е взел на автостоп, позабавлявал се е малко и после те е метнал в канавката".

Така актрисата без да споменава имена, визира Александър и връзката си с него, пишат от skandalno.net

Преди по-малко от година след 12-месечна идилия, той внезапно я изрита през вратата на палата си само с дрехите на гърба й.

Тя не коментира случката, но той беше доста словоохотлив пред медиите и я обвини в какви ли не прегрешения, включително и в предателство.

Чак сега Елен призна, че предадена е била самата тя.

"Аз обаче си научих урока и като падам, гледам бързо да се изправя и да продължа. Самосъжалението не е най-добрият съветник".

От всички участници в „Денсинг старс“ актрисата най-добре прикрива емоциите си.