Елен Колева влиза във „Фермата“ за никакви пари, шушукат актьори. Звездата от „Шивачки“ се била съгласила на символичен за подобни ангажименти хонорар, който сигурно ще бъде записан като най-ниската сума, плащана на популярен човек за участие в риалити. Става въпрос за 10 хиляди лева, пише "Всеки ден".

Хубавата Елен била наясно, че парите, които й предлагат, са смешни на фона на това, което други ще вземат от участия в риалитита тази есен. Продуцентите обаче още в началото обявили, че дават горе-долу такива суми, каквито звездите във „Фермата“ биха изкарали за трите месеца, в които ще се заробят със селскостопанска работа. В случая с актрисата вдигнали цифрата няколко пъти, защото тя на практика няма почти никакви доходи. До края на миналия театрален сезон участваше само в една постановка, от която я взима 500 лева хонорар на месец, я не. От есента й предстоят още няколко спектакъла, но и от тях няма да натрупа кой знае какви пари.



На фона на финансовата криза, която в последните месеца измъчва Елен, тя преглътнала обидата си от ниския хонорар и приела 10-те бона. На първо място тя си дала сметка, че няма откъде да вземе такава сума, а на второ – надявала се, че участието във „Фермата“ ще вдигне рейтинга й на актриса и след като излезе от шоуто, ще последва серия от ангажименти, с които ще закърпи финансовата дупка.

Зеленоокото момиче се водело от философията на колегата си Асен Блатечки. Негова е мисълта, че ако пуснеш едно магаре всяка вечер в праймтайма на телевизията, няма как да не стане звезда. Колева залагала много на участието си в риалитито, вярвайки, че с него ще успее да изчисти имиджа си на държанка, който я преследва години наред, макар отдавна да не се връзва с реалното й битие.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук