Елен Колева чака първото си дете. Актрисата, която наскоро се събра за пореден път с голямата си любов - майонезения бос Александър Найденов, бе засечена на светско събитие преди около месец, с леко наедряло коремче, което обаче се опита да скрие под широка, развлечена туника.

Изборът на тоалет обаче не убягна от погледите на фотографите, които се надпреварваха да я снимат. „От известно време насам изглежда напълно променена. Рядко се появява под светлината на прожекторите, а когато го направи, е все с някакви развлечени и свободни дрехи. На фотосесии е същото - не облича нещо, ако не е поне 2 номера по-широко. За грим и прическа пък изобщо не може да става дума - изправя косата си с преса и това е", коментират светски разбирачи, пише ''Всеки ден''.

*Елен и Александър

Злите езици шушукат, че рязката промяна при Елен може да се дължи на евентуална бременност. Публична тайна е, че Колева от години се опитва да върже Майонезата, но и до ден днешен отношенията между двамата са сложни. Въпреки че актрисата раздува наляво и надясно колко са щастливи, семейната им идилия за момента си остава само мит. Нещо повече - напоследък Найденов все по-често e засичан в компанията на знайни и незнайни красавици по столичните клубове, където се весели до ранни зори, е Елен никога не му прави компания.

„Като нищо е решила да го прикотка веднъж завинаги с едно дете. След като отдавна мечтае да мине под венчилото под ръка с милионера, а бленуваното събитие беше отлагано многократно, съвсем възможно е в отчаянието си да не го изпусне и този път, да е решила да действа подмолно. Всичко може да се очаква от нея", коментират зложелатели. Приятели на звездната двойка пък са във възторг от потенциалната бременност на Колева. „В момента изглеждат по-щастливи от всякога, въпреки разрива в отношенията им, който настъпи преди време. Едно бебе ще ги направи още по-сплотени и всичките им проблеми ще останат в миналото", коментират в арт съсловието.

Преди година актрисата и бизнесменът имаха скандална раздяла и макар Найденов да се заричаше да не погледне благоверната си повече и публично я обяви за развратница заради многобройните й изневери и скандално поведение, в крайна сметка отново я прибра при себе си и дори й се извини за грозните думи, които сипеше по неин адрес.