Елен Колева чака първото си дете.

Актрисата, която наскоро се събра с голямата си любов - майонезения бос Александър Найденов, бе засечена на светско събитие с леко наедряло коремче, което обаче се опита да скрие под широка, развлечена туника.

Изборът на тоалет не убягна от погледите на фотографите, които се надпреварваха да я снимат.

„От известно време насам изглежда напълно променена. Рядко се появява под светлината на прожекторите, а когато го направи, е все с някакви развлечени и свободни дрехи. На фотосесии е същото - не облича нещо, ако не е поне 2 номера по-широко. За грим и прическа пък изобщо не може да става дума - изправя косата си с преса и това е", коментират светски разбирачи.



Злите езици шушукат, че рязката промяна при Елен може да се дължи на евентуална бременност. Публична тайна е, че Колева от години се опитва да върже Майонезата, но и до ден днешен отношенията между двамата са сложни. Въпреки че актрисата раздува наляво и надясно колко са щастливи, семейната им идилия за момента си остава само мит. Нещо повече - напоследък Найденов все по-често e засичан в компанията на знайни и незнайни красавици по столичните клубове, където се весели до ранни зори, е Елен никога не му прави компания, пише Всеки ден.



Преди година актрисата и бизнесменът имаха скандална раздяла и макар Найденов да се заричаше да не погледне благоверната си повече и публично я обяви за развратница заради многобройните й изневери и скандално поведение, в крайна сметка отново я прибра при себе си и дори й се извини за грозните думи, които сипеше по неин адрес.