Една от най-обичаните млади български актриси – Елен Колева, ще започне новия театрален сезон, не на сцената на любимия си театър, а в ефира на bTV.

Тя ще бъде едно от популярните родни лица, което ще участнва във втория сезон на най-българското риалити – “Фермата”. Заедно с други известни и неизвестни българи, тя ще се върне години назад във времето, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живяли в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Подготовката й за участие във “Фермата” започва още другата седмица, когато Елен ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика" във Варна. В морската ни столица актрисата ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии.

„Приех да участвам във “Фермата”, защото харесвам посланията и мисията на предаването. За разлика от други риалити формати, “Фермата” ще покаже важни за всички нас неща - бита, културата, традициите и занаятите на българина, както и неговите ценности. В личен план се надявам това приключение да ми донесе здравословна доза адреналин. Целият ми живот до тук е едно приключение, съпроводено от много рискове и адреналин. “Фермата” ще бъде проверка за моята издръжливост и способността ми да оцелявам сред непознати хора, и среда, различна от моята собствена. Ще опитам максимално да науча, да участвам пълноценно във всичко и да се забавлявам” – разкрива Елен част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.