Фаталната Елен Колева и майонезеният бос Александър Найденов работят за бебе. Това разказват близки на популярната двойка.

Миналата седмица 28-годишната хубавица и 53-годишният ѝ любовник бяха забелязани да излизат от частна софийска гинекологична клиника. Запознати твърдят, че двамата очакват резултатите от изследванията им за съвместимост.

''Заповядайте да се консултирате с лекаря, може да влезете с баща си'', посъветвала секретарката на гинеколога Елен Колева и партньора ѝ. ''Той не ми е баща'', промълвила смутена красавицата при последното си посещение в болницата.

Последвалите извинения от сестрата развеселили жените, чакащи за прием при известния гинеколог.

''Вярно е, че случката беше комична, но Елен излезе от консултацията повече притеснена от разговора с доктора отколкото радостна. Ако всичко в интимния живот на двамата е наред и въпреки това тя не може да забременее. Елен е готова да се подлижи на процедурата ин витро. Само и само да е с богаташа Найденов'', сподели приятелка на известната актриса.

В публичното пространство се шушука, че Елен прави опити да забременее от доста време насам. ''С хормони ли, и аз не знам, ама май доста е напълняла в последно време. Може пък и вече да е бременна. Дори на последното публично събитие не свали връхната си дреха'', изкоментира нейна колежка.

Впечатление прави и фактът, че напоследък синеоката брюнетка избягва предизвикателното облекло, с което е станала пословична. Вместо впити и тесни модели сега тя се носи в широки и провиснали дрехи.

''Няма нищо да ви кажа за личния си живот, не ви интересува'', коментира Елен слуховете за евентуалното ѝ забременяване, цитира вестник ''България днес''.

Мечтата ѝ да се ожени за милионер обаче е на път да се случи ако бебето е налице, коментират хора от нейното обкръжение. ''Едва ли театърът ще загуби кой знае колко от нейното отсъствие'', лаконично отсече колежка на 28-годишната актриса.

Александър Найденов-старши и Елен Колева смятат да вдигнат голяма сватба на 22 август тази година, когато майонезеният бос ще навърши 54.

Двамата се запознават преди 3 години и половина. Бизнесменът ь се обадил по телефона и двамата се срещнали. Любовта пламнала мигновено.