Калин Терзийски е добре и постепенно излиза от дупката.

Това каза Елен Колева пред БиТиВи. Актрисата бе лаконична по отношение на проблемите на писателя с алкохола.

Преди повече от месец писателят за кратко заживя при нея и стана ясно, че отново се поддал на тежката си зависимост към пиенето.

На 14 април Колева ще представя поетичната си стихосбирка в Пловдив заедно с Терзийски. "В момента всичко около мен е цветя и рози. Драми няма. Ако ми стане скучно обаче, може да се забъркам в някоя", каза с усмивка Елен.



На нея и Ани Михайлова им предстои премиера на "Застреляй идиотите" във Варна.

Режисьор е Рада Абрашева, а автор на пиесата - Емил Йотовски. "Аз играя служителка от бюрото по труда. Спектакълът е многопластов - както се смееш, така и плачеш. Чувствам се много щастлива, защото отново работя, част съм от някакъв проект и бъдещето е пред мен. А и ще заминавам за морето, кой не се радва на това", заяви Колева.



"Аз пък играя кифла!", похвали се Ани Михайлова. И добави, че вече има опит с подобни роли. "Героинята ми е безпомощно и беззащитно прекрасно същество, което обаче не знае какво иска и как да го постигне. Но кой не е така?", заяви Михайлова.



Тя коментира и конфликтите в театъра и броженията срещу председателя на САБ Христо Мутафчиев. "Не ми е приятно от ставащото. Актьорите имат един основен недостатък - ние не се обединяваме и не си знаем интересите", каза Ани.