Мощен хейт се изля върху бившата Елен Колева, която сама се прекръсти на Елена Калевска след новината, че е прибягнала на куп разкрасителни процедури, за да се подмлади. Космоенергетичката, която лекува на духовно ниво, обяви в социалните мрежи, че не е сменила лицето си, а чипът. Постът й обаче отприщи гнева на нейни следовници, които я нападнаха заради смененото име и новото й начинание.“ Как може да си сменяте фамилиите, без да сте омъжена?

Това е предателство спрямо рода и там от където сте излезли. И Вие като Албена Вулева. Всички покрай т.нар. коронавирус полудяхте и съвсем се чалнахте. Учете 6 години за доктор и после за психотерапевт и тогава може и да Ви посетя. Нито сте Баба Ванга, нито Преподобна Стойна, нито Слава Севрюкова, нито Петър Дънов и т.н., за да си позволявате това, с което сега се занимавате?“, чуди се невярваща в лечебните способности на Елена.

Тя не остава длъжна на любопитната особа и обяснява, че има легална диплома за екзотичното си занимание, пък и ще прави каквото си иска. С просто око се вижда обаче, че 36-годишната актриса е прибягнала до ринопластиката. Новият й нос е доста по-тънък и с чипа форма. Чрез филъри Елен е изпънала бръчките и несъвършенствата по лицето си, а най-ярко се забелязват подобренията в зоната на челото. Любопитни очи коментираха още изваяните скули, както и добре оформената й брадичка.

Съвсем възможно е кинозвездата да е оформила и устните си с хиалурон, тъй като и те изглеждат по-обемни и пухкави.