Писателят Калин Терзийски и актрисата Елен Колева си изясниха отношенията в обора на "Фермата".

"Чувствам се като слуга, загубил съм способността тези неща да ми се струват романтични. Тежкият труд не ми е във философията", довери Калин на Елен Колева.

Ето и разговорът между двамата, излъчен в снощния епизод на предаването:

Елен: "Тези хора те обикнаха толкова много. Един няма да каже лоша дума за теб. Готин човек си и работиш повеме от другите хора. Това е твоята терапия и ти успяваш".

Калин: "Юни месец си казах, че не съм във форма. Имам тремор сутрин, зле ми е. За една седмица успях да се мобилизирам и за 15 дни успях да съм абсолютно чист. Първите дни тук ми бяха терсене. Такъв период, когато спираш нещо и имаш напрежение, като рохко яйце си, което го въртят в чорап".



Елен: "Трудно ми беше в началото тук да общувам с теб. След като последния път се разделихме, взех решението, че е окончателно. Юли и август бяха най-критични. Почнах да се пооправям. Като дойдох тук ми излязоха травмите. Но си казах, че сега е моментът,да преоодолея всичко и да останем приятели. Сега като стоим тук, усещам, че съм готова да бъда твой приятел. Навън тази болка щях да я влача дълго. А сега изчистих всичко. Готова съм. Между нас ще остане една особена близост и обич. Най-тежко е, когато ще умрат илюзиите и мечтите".



Калин: "Не ме чу в началото, когато казах, че съм прегорял човек, не мога да живее в мечти. Живея ден за ден. Не мога да планирам, защото изпитвам ужас. Страх ме е да мечтая".

Елен: "Уважавам избора ти и го разбирам. Не се чувствай виновен. Никой няма право да ти казва как да живееш. Важното е и двамата да намерим своето щастие, така както го разбираме".