Елен Колева, в която зрителите още преди десетина години се влюбиха покрай филма „Шивачки“ и тв сериала „Забранена любов“, от известно време има ново име и ново амплоа. Вече е Елена Калевска (с ударение на втората сричка): като Елена е записана в кръщелното свидетелство, а фамилията идва от руските й корени. И освен диплома от НАТФИЗ официално притежава и друга: за космоенергет.

Втората си професия, космоенергетиката – научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век, Елена/Елен усвоява от известната Ксения Бондар, която 2 пъти годишно идва в София, за да преподава основите на тази доктрина, за която между другото се смята, че може и да лекува над 40 болести „Става въпрос за канали, които идват от Космоса. Те се отварят върху структурата на човека, върху неговото биополе и чакрова система. Всеки космоенергет е проводник – чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човешкото същество с високочестотна енергия и защита.

Най-важното, което се случва, е личната трансформация. Мисля, че аз преживях една сериозна смърт и се родих отново...“, казва Елена и не крие, че преди да се превърне в своеобразен терапевт дълго е била пациент. Новата й диплома спасява в трудния период в началото на пандемията от коронавирус, когато културният живот буквално спира. „Затвориха най-напред театрите, а аз съм артист. Останах абсолютно без работа и не заех как ще се справя, но вече бях завършила космоенергетика, имах диплома.

И някак си свише започнаха да ми изпращат пациенти – така оцелях и финансово, и като човек”. Сега до рамото на Елена има нов мъж. Но тя не казва нищо за него, защото има горчив опит. „Когато това интервю излезе, някои ще го вземат и ще направят съвсем друго интервю, а заглавието ще бъде „Елен Колева с мъж до себе си“. А на всичко останало, което сме си говорили, просто няма да му се обърне внимание“, не без основание подозира тя.

източник:Монитор