Актрисата Елен Колева, която близките наричат Льони, сподели в свое интервю, че вече е спряла да обръща внимание на писанията и атаките срещу нея.

"Това е загубена битка", категорична е Елен. Актрисата разкри, че е увлечена по хипнозата и дори търси себе си чрез нея.

"Получих много писма от хора, които се интересуват от регресивна хипноза и аз ги свързах с жената, която се занимава с това. Смятам, че човекът е резултат от натрупвания, исках да зная коя съм и разбрах страшно много неща, и това ме освободи, стана ми по-леко", разказва тя.

Елен сподели, че много често в миналите си животи, е била мъж. "Била съм мафиот в САЩ, много съм живяла там", каза актрисата.

Актрисата коментира и отношенията с бившия й мъж Александър Найденов. "Аз много си го обичам този човек и го казвам, няма какво да крия", заяви тя. Елен каза, че двамата не живеят заедно, но обясни, че връзката между тях е много силна.

Елен опроверга още една клюка, написана преди време от жълти издания. Режисьорката Росица Обрешкова, с която Колева репетира, се включи по телефона и отрече твърденията, че актрисата закъснява за репетиции. Тя дори я похвали, като изтъкна, че винаги идва първа, пише blife.bg.

*Александър и Елен