Откакто се залюби с по-възрастния Александър актрисата Елен Колева бе зарязана от всички. Критиките, които понася заради връзката си, я оставиха без приятелки, пише в. "Контра".

В началото на отношенията й с милионера г-н Олинеза, дамският кръг около Елен смятал, че това е само авантюра, от която Колева ще отнесе няколко скъпи подаръка и пластични операции и дотам. След като Александър се разведе заради нея и започна да ходи по петите й като майка квачка, приятелките й една по една се отдръпнали, научиха от Lifestyle.bg

Проблемът се коренял в непрекъснатите им подмятания към актрисата от "Забранена любов" за възрастта на любимия й. Постоянно я питали как не я е гнус от него, няма ли старчески петна, не мирише ли и Елен страшно се обиждала от това.

От друга страна пък тя само се хвалела и парадирала със скъпите дрехи, екскурзии и бижута, с които Александър я обгрижвал и които гаджетата на дружките й нямало как да си позволят. Девойките спрели да търсят Колева, която пък ги обявила за завистници и не страдала от липсата им на този етап.