Актрисата Елен Колева стига до крайности, за да си върне Александър Найденов.

Въпреки че двамата се разделиха бурно, а синеоката звезда търпи безкрайни обиди от бившия си любим, тя стоически ги изтърпява.

Нещо повече–проявява несвойствено за нея търпение, само и само да си го върне обратно. Причината не е толкова любов, колкото мизерията, в която тъне актрисата. След като се раздели с Найденов, той се погрижи да я изхвърлят от Народния театър, както и да не й предлагат почти никакви роли.



С огромни усилия Елен успява да се уреди с някоя и друга постановка или участие в телевизията. Но стандартът й на живот качествено се промени.

Отчаяна заради това, актрисата е готова на всякакви унижения, за да си върне мъжа. Дори го преследва по партита и светски събития, където се надява да го заговори, пише "Всеки ден".



Усилията й, поне за момента удрят на камък. Найденов е твърдо решен да не й прощава, а обидите, които изсипа по неин адрес нямат чет.

Бизнесменът я наричаше „морална шантонерка“ и твърдеше, че само малка част от интимните й контакти с мъже не са били свързани с „професионалното й израстване“ „Да ти такова професионалните шансове“ избухна веднъж милионерът.



Що се отнася до Елен, напук на декларациите, че не би се върнала никога при него, тя прави и невъзможно, за да се срещнат и показва точно обратното поведение. Освен това най-големия страх на актрисата е, че някоя засукана красавица може да й го отмъкне.