Любовният роман на актрисата Елен Колева и 27-години по-възрастният от нея Александър Найденов приключи с грандиозен скандал.

Елен била изгонена като мръсно пале от дома, в който живеела с боса на "Олинеза". Найденов й затръшнал вратата, както била само с дрехите на гърба си. За да си вземе багажчето, тя трябвало да подава жалба в полицията.

Срамното напускане на леглото на богаташа принудило актрисата да си трае за раздялата. Тя до последно отричаше двамата да имат проблеми, докато Найденов не се появи на светско събитие с друга жена.

Според клюката майонезеният бос натирил палавата Елен заради системните й изневери.

"От нейното минало са изскочили много мъжки скелети", каза за Колева устатата журналистка Кристина Патрашкова в студиото на Гала. Оказа се, че актрисата изневерявала под път и над път и то с кого ли не.

Всичко започнало преди година, когато майонезеният бос започнал да научава пикантни подробности от миналото на Елен, както и от това какви ги върши, докато е с него. Миньончето сама е признала, че е спала с режисьора на филма "Шивачки" Людмил Тодоров, а по-късно продуцентът на лентата разкрил, че също е имал интимни отношения с нея. Любопитното е, че кариерата й тръгна именно от този филм.

"За мен това момиче е дъното, утайката. Опитах се да преглъщам всичко, което научавах за нея през тази година, но явно не съм добър в гълтането. Не мога да си обясня как съм могъл да бъда изобщо с нея", размишлява бизнесменът пред столичен ежедневник, пише lifestyle.bg.

Патрашкова също потвърди, че Александър Найденов зверски съжалявал, че въобще е срещнал Елен, защото тя изневерявала по най-вулгарния начин. Той съжалява още, че заради нея е провалил семейството си и дори се извини публично на жена си.