Елен Колева вероятно ще бъде първата участничка от втория сезон на „Фермата”, която ще напусне риалитито, смятат хора от екипа. Актрисата има премиера на 27 септември в „Сълза и смях”, научи HotArena.

В същото време обаче продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов се заричат да няма нито един участник, който да напусне Фермата преди отпадането си. Ето защо се очаква актрисата да е сред първите, които ще си тръгнат – ако не поради загубено състезание в риалитито, то по собствена воля.

Снимките на „Фермата” текат вече от десетина дни, пише „Уикенд”. Знае се кой е първият Фермер на седмицата, който е нещо като шеф на групата. Знае се и кои са останали в дъното на селската йерархия като ратаи. Те ще спят в обор заедно с животните, както е било преди няколко века. Засега обаче имената на удостоените с тази „чест” се пазят в тайна от продуцентите.



Шестимата популярни участници в риалитито са настанени в специална къща за бедните. Освен Елен Колева, това са още бившият й любим Калин Терзийски, Крум Савов, Ася Капчикова, Гери Дончева и рапърът Дий.

12 души в момента са в къща за богатите, а има и специална къща за Фермера на седмицата. Тя разполага със собствена спалня, кухня и санитарно помещение с мивка. Иначе всички посещават обща външна тоалетна, скована от дъски. Банята също е обща, но има и Руска баня, в която се глезят избраните от Фермера на седмицата. Ако пък някой го ядоса, той ще може да го изпраща в зандан – нещо като турски затвор.



Самата Ферма се намира край пернишкото село Боснек, на 1000 метра надморска височина. От огромната тераса пред една от постройките се разкрива вълшебна гледка. Удоволствието от нея обаче се помрачава от зверския вятър, който се усеща даже в топлите дни. А вечер, дори когато през деня слънцето е припичало, температурата пада до 5-6 градуса. Когато времето се развали съвсем, сигурно ще е ужасен студ, смятат Иван и Андрей.