''За мен Александър наистина е приключено нещо. Не знам дали трябва да говорим за това. Научих много неща от него, надявам се и той да е научил нещо. Научих какво не е любов и вече знам какво е любов.'' Това каза в “На кафе” актрисата Елен Колева.

“След като пътищата ни се разделят, трябва да тръгнем напред с радост и любов. Защо трябва да занимаваме другите със себе си, с нашите собствени терзания. За разлика от него, аз дадох едно единствено интервю”. Така Елен вижда многобройните коментари от страна на бизнесмена Александър Найденов, направени след раздялата им, пише blitz.bg.

“Обещавам, че ако се влюбя, непременно ще го споделя. Аз съм се разбрала с Господ да ми изпрати моя човек. Искам да е добър, духовен, светещ. Искам да вибрирам и като ни видят хората да си кажат – те са един за друг”, допълни Елен.

За връзката й с бизнесмена майката на Елен сподели, че той бил “умен, с чувство за хумор”. “Но съм си мислила, че по някакъв начин тя търсеше баща си в него. Казах й мнението си, те бяха много различни”, каза майката на актрисата.

Елен губи баща си едва на 4-годишна възраст. Актрисата е безкрайно благодарна на майка си, която я е отгледала сама. Вероятно това е причината между двете да има такава силна връзка.

“Отнасях се към нея като голям човек и й споделях – като моя приятелка. Това започна още преди смъртта на баща й”, каза майката.

“Понякога аз съм нейната майка, така се чувствам”, сподели на свой ред Елен Колева.