Eлен Колева танцува с ръка върху гърдите, за да не изскочи бюста й пред цяла България. Актрисата не свали китката си от деколтето на късата си рокля, от което напираха силиконовите й цици по време на участието си в шоуто на Димитър Рачков. Тя танцува с Алфредо Торес, а после и сама, като се превъплъти в танцьорка на бели данс и отново щедро показа плът. Докато правеше кръшни движение бюстието й започна да се развързва.

На брюнетката й се наложи да го държи през цялото време, за да остане по без нищо на сцената. Димитър Рачков, Наско Месечков и Алфредо Торес се притекоха на помощ на Елен, която така и не пусна връзките на бюстието си до самото излизане от сцената. На комичната гледка стана свидетел и Илиана Раева, която също бе гост в шоуто. Припомняме, че преди години именно тя бе част от журито, което оценяваше танцовите изпълнения на Елен Колева в "Денсинг старс".

Бившата актриса, която сега е космотерапевт, какво и да значи това, залитна по силикона още от 2011 година. Тогава за първи път Колева започна с подобренията по себе си, а днес тя няма нищо общо с хубавата си героиня от „Шивачки“.Тя е с нов бюст, нос, вежди и устни, а промяната й шокира зрителите. „Елен не прилича на онова красиво момиче, което беше . Защо бе тези тунинги ??“, чуди се зрителка.