Актрисата Елен Колева има ново гадже. Бившата годеница на майонезения бос Александър Найденов е влюбена до уши и не го крие.

Двамата бяха засечени в клуба на Димитър Тодоранов, а кой е мъжът до актрисата не е ясно. Тя бе свързвана с различни мъже и по време на дългогодишната си връзка с Александър Найденов и след като се разделиха, пише „България днес“.

Влюбената двойка бе на представянето на книгата на Константина Живова — „Завинаги“. По време на цялото парти, Елен и тайнственият ухажор говореха над вечната тема за партньорството и любовта.

Междувременни приятелки на актрисата я издават, че освен да играе в театъра, актрисата има желание да пише поезия и проза. И тъй като няма ангажименти в театъра, се е отдала на любимото си хоби.

„Любовта й дава крила за всичко“, шегуват се колежки на звездата. Само преди месеци излезе и стихосбирка на Елен Колева, заедно с психиатъра Калин Терзийски, наречена „Мактуб“/Съдба/, а двамата доскоро организираха литературни четения за представянията й.

Самата Елен се кълнеше, че е загърбила любовните авантюри и се е посветила на себе си. Както изглежда новият мъж в живота й бързо я е накарал да се откаже от това.

Снимка: БЛИЦ