След като заряза последната си изгора Иво Аръков, когото отмъкна буквално от леглото на Мария Илиева, младата актриса Елен Колева побърза да се утеши в обятията на друг красавец.

Това е младият актьор Кирил Симеонов, който работи в театър „Сълза и смях”. За новата любовна тръпка на красивата актриса се заговори, още когато тя се появи с него на партито, организирано от бизнесмена Петко Димитров по случай рождения му ден. Тогава Симеонов почти цяла вечер не се отдели от хубавата Елен.

Снимка на новата арт двойка, публикувана във Фейсбук страницата на Кирил преди броени часове, отново раздуха мълвата за сърдечна връзка между двамата.

Няма спор, че двамата изглеждат привлечени един от друг, което се вижда от интимната поза и замрежените им погледи.Споделената близост на Ирен и Кирил допадна на феновете им, които побързаха да изразят одобрението си.

Съвсем наскоро Елен заряза колегата си Иво Аръков, който пък побърза да се върне при старата си любов Мария Илиева. Той споделяше чувствата с нея близо пет месеца, преди да я остави заради много по-младата от нея актриса, пише kliuki.ws.

Самата Елен има зад гърба си дълга и доста бурна връзка с майонезения бос Александър Найденов. След него и Иво Аръков, актрисата изглежда най-после е открила истинската любов, коментират светски хроникьори.