Елен Колева призна с половин уста, че е сама и е скъсала с поредния си любовник-кипърския грък Андреас, чу Hotnews.bg. На английски тя отговори на въпроса кой държи ключа за нейната щастие в джоба си като обясни, че в момента ключът е само в нейния джоб.

Звездата от „Шивачки” упорито отказваше да говори за личния си живот по време на телевизионно интервю и дори поиска рекламите да стартират по-рано, за да не коментира темата. Даде да се разбере, че разхожда кучето си в парка с приятели и се е отдала на работа. Освен че преподава йога за лице, актрисата се е върнала в театъра. Тя усилено репетира в две нови пиеси и играе още в една, която вече може да бъде видяна. Освен това взела награда на фестивал за късометражно кино, провел се в София. Там спечелила статуетката за женска роля и филм.


Елен се раздели с кипъреца в началото на тази година и се върна да живее в София, след като прекара голяма част от миналата година в родината на бившия си любим. Това е поредната й връзка, приключила с крах, като най-известни любовни истории актрисата имаше с Калин Терзийски и Сашо Майонезата.