В интервю актрисата Елен Колева споделя, че не меркантилен интерес, а искрена любов е била причината тя да започне връзка с Александър Найденов.

По-прекрасен мъж след Александър не съм срещала. Не знам дали бих се върнала при него, но говоря за това с добро чувство. Наричам тази любов „Ун аморе гранде“.

Това споделя в интервю актрисата Елен Колева. Пред „Преса“ тя допълва, че е оставила нещата в Божиите ръце:

„Каквото Господ реши, той ще направи нещата, както трябва. Крайно време е да спра да плащам данък „обществено мнение“. Нито съм крадла, нито убиец. Но вече ме притеснява да показвам личния си живот. Страх ме е, че ще ми го унищожат, опошлят и омърсят. Искам да запазя хубавите неща за себе си. Може би затова ме възпира да гледам към нова връзка“, казва Елен.

Тя обаче подчертава, че не искат хората да гледат на нея като „златотърсачка“ и определя връзката си с „майонезения бос“ Александър Найденов като „много нетипична“.

Актрисата твърди, че не меркантилен интерес, а искрена любов е била причината тя да започне връзка с него.

„Не можеха да възприемат, че двамата сме изключително нестандартни личности. В крайна сметка какъв е грехът да бъдеш с богат, умен и успял мъж?! В България за това те анатемосват, всеки някъде в себе си мечтае да му се случи“, казва Елен Колева.