Музата на Калин Терзийски – Елен Колева, поля 32-я си рожден ден с колеги на репетиция днес.

На 10 април жената, която клюките в жълтата преса превърнаха в боец-непукист, ще играе „Да застреляш идиотите” на сцената на Варненския театър.

Актрисата имаше огромното желание да посрещне празника си в ашрам на Бали и да се отдаде на едномесечен ретрийт, в който човек заменя суетата с медитация и живее без мобилен телефон, с елементарни удобства. Липсата на пари обаче отложила духовното й пътешествие за по-късен етап.

„Аз съм щастлив човек в това отношение -обиколила съм голяма част от света, но искам да пътувам и към себе си. Човекът е огромна вселена, но сме склонни да слагаме маски и да действаме според очакванията на другите. Съобразяване и нагаждане са две различни нещата и аз нямам намерение да се нагаждам спрямо никого. Ще следвам себе си. Ако се върна 10 години назад – все едно дотук съм изживяла два живота като интензитет. И в емоционален, и в професионален план. Много радости, много страдания, метаморфози...Сега искам да стана майка. Но не като цел, а като голямо мое желание“, обясни пред bTV Колева.



За последно тя попадна в медийния периметър в ролята си на спасителен пристан за алкохолизирания пистаел Калин Терзийски. Изпаднал в екзистенциална криза, той напусна жена си и заживя в апартамента на Елен, където основното му забавление бе да гушка бутилката и да слуша как тя му свири The Beatles на пиано.

Престоя му там не продължи дълго, а на въпроса какви са отношенията й с автора на „Лудница” Елен отсече лаконично:”За мен Калин е изключителен писател. Той ми даде увереността да издам първата си стихосбирка. Сефа подготвям втора и ще я посветя на любим човек.”