Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева призна, че има мъж до себе си, но иска от него сериозна връзка и брак. Левентът отказвал да се ожени за монтанската дива, като признал, че би се съгласил, ако тя му издигне паметник в центъра на Монтана, разкри самата Елен, която вече се подвизава като Елена Калевска.

Музата на Калин Терзийски събира пари за паметник, защото иска да се омъжи. Може би заради издигането на монумента зеленооката бръмчалка започна да лекува с космоенергии и така да припечелва някой лев. Сега тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но категорично не загърбва актьорската работа. Според нейни колеги промяната на името й е напълно закономерна - за да избяга от скандалния си имидж на жена, впускаща се в безразборни сексуални връзки, пише Лупа.

В социалните мрежи вече текат кампании за набиране на средства, за подпомагане на Елен, която след като се омъжи може да спре да лъже хората с лечението си, формирало се на няколкомесечни знания за космоенергия.

В гилдията Елен не се ползва с добра репутация, още от дебюта си във филма "Шивачки". Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола, а днес вече има нова любов, която крие от медиите.