Клиенти на скъпарско студио за красота в столицата останали втрещени когато разбрали, че младичката Елен Колева се е подложила на липосукция заради ужасно завишено надномрено тегло.

Актрисата ги смаяла със закръгления си външен вид, заради който първоначално никой не я познал.

Работата станала ясна благодарение на бъбрива хигиенистка, която загадъчно споделила, че от услугите на специалистите ще се възползва не друг, а именно Елен. Това веднага дало повод на останалите клиентки да завихрят страхотна клюка и да коментират, че Колева явно съвсем е откачила, защото на липосукция обикновено се подлагат само жени в зряла възраст.

Запознати с битието на актрисата споделят, че за излишните килца е виновен заседналият начин на живот, който започнала да води, откакто се събра с боса на майонезата Сашо Найденов. Човекът й угаждал с каквото може и задоволявал дори най – малките й желания. Това обаче я накарало да подскача нависоко из облаците и да се надува на колегите си от театъра, пише skandalno.net.

Съвсем естествено, отмъщението не закъсняло и Елен започнала да получава все по – малко ангажименти в театъра и филмите. Мързелът и бездействието си казали тежката дума и тя заприличала на гумена топка. Напоследък обаче се уплашила да не би Сашко да я зареже и решила да предприеме рискованата крачка.