Съдбата на стара мома, живееща с котки, се размина на актрисата Елен Колева.

Красавицата ще се омъжи за новия си възлюбен Марсел. Това разкриха близки до брюнетката, които искрено се радват на любовта им, пише столичен всекидневник.

Решението да сключат брак идва бързо след като двамата се запознаха, но Елен и Марсел са категорични, че искат да минат под венчило. Актрисата и новият й са заедно едва от няколко месеца, но вече живеят под един покрив, запознали са близките си и са буквално неразделни.

Силната вяра към Господ е нещото, което първоначално свързало Елен и Марсел. Колева е силно набожна и вярата в Бог я държеше по време на трудните периоди, през които минаваше в последните години. Марсел също е силно вярващ.

Говори се, че по повод предстоящата сватба Елен, която се изявява и като поетеса, посвети стихотворение на Марсел. То се казва "Моят съпруг" и в него Колева хвали добродетелите на бъдещия си мъж.

Хубавецът и Елен са решили да се оженят в Париж. Това е любимата дестинация на двамата влюбени, където посрещнаха и Нова година, пише ПИК.

"Родих се отново и срещнах мечтаната любов! Чувството е уникално!", споделя влюбената актриса.

Преди връзката си с Марсел, Колева имаше две неуспешни съжителства с мъже – с бизнесмена Сашо Майонезата и писателя Калин Терзийски.